23948sdkhjf

Finmekaniks VD prisas

Finmekanik i Småland AB:s vd och ägare, Elaine Johansson, har utsetts till årets företagare i Sävsjö kommun.
– Jag blev givetvis mycket glad och stolt över att få denna utmärkelse. Extra kul att även uppmärksammas i sin hembygd, säger Elaine Johansson till Metal Supply.

Årets utmärkelse, som delades ut under Näringslivsgalan i Sävsjö kommun, motiverades bland annat med att Elaine Johanssons ledarskap präglas av affärsmässighet samt ett mänskligt perspektiv.

– För mig har det alltid känts naturligt att arbeta nära tillsammans med min personal, och att se utvecklingen av företaget som en gemensam strävan, säger Elaine Johansson.

Finmekanik Småland AB är en legotillverkare av svarvade metall detaljer med fokus på mellanstora serier. Kundsegmentet är brett , med kunder inom möbel-, VVS-, Maskintillverkning-, telekom och brandbekämpnings utrustning för att nämna några.

Hela motiveringen
”Elaine är på många sätt en förebild. Har varit engagerad styrelseledamot i Sävsjö Näringsliv AB och Sävsjöortens Näringslivsförening. Hon har också varit mycket engagerad i framtagandet av ny samverkansplan för skola näringsliv i Sävsjö kommun. Elaine är en person som både har ett affärsmässigt och mänskligt perspektiv i sitt ledarskap."

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078