23948sdkhjf

Han blir ny försäljningsdirektör på Damstahl Sverige

VD:n om nya säljchefen: ”Största talangen som jag arbetat med”.
Damstahl har rekryterat en ny försäljningsdirektör och lösningen har företaget hittat internt.

Det blir Patrik Leijon, säljchef i Malmö och som arbetat inom företaget sedan 2008, som från och med 1 augusti får huvudansvar för säljkåren.

– Det känns oerhört spännande och stimulerande, säger Patrik Leijon till Metal Supply om sin nya roll.

Hans uppgift blir nu att ytterligare systematisera företagets försäljning – i en marknad med många konkurrenter och stark prispress.

– Det är såklart en stor utmaning. Men jag tror att tänka nytt och göra nytt kan skapa mycket värde för våra kunder och Damstahl som organisation, säger han.

"Där vi har ett stort försprång till våra konkurrenter"
Och den nya försäljningsdirektören, som bland annat är utbildad ingenjör i industriell ekonomi vid Högskolan i Kristianstad, har det fortsatta framgångsreceptet klart för sig.

– Huvudfokus är att driva vår säljkår med fortsatt hög kundperformance. Vi ska leverera rätt rostfritt, till varje pris – till alla kunder runtom i hela Sverige. Nyckelfaktorn är att fortsätta sprida vårt kunskapserbjudande. Där vi har ett stort försprång till våra konkurrenter.

Damstahl Sveriges vd, Peter Sjödahl, är nöjd med sin rekrytering.

– Med Patrik Leijon som försäljningsdirektör ska vi kraftsamla resurserna vid våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall. Patrik har arbetat inom Damstahl sedan oktober 2008 och tagit allt större ansvar. Patrik var det självklara förstahandsvalet för det här jobbet, han är den största talangen som jag arbetat med i något av de företag där jag har verkat, konstaterar han i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094