23948sdkhjf

Viktig order för Camcoil

Camcoils försäljningschef om ordern från Lindab: "Ett starkt positivt betyg".
Lindab Steel AB har valt att satsa på Camcoil Systems Sweden nya teknik för att minimera skador som uppstår vid haspling av material. Haspeln är levererad och i full drift hos Lindab i Grevie, skriver Camcoil i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket nöjda med produkten från Camcoil och den levererar det resultat som vi förväntar oss, säger Patrik Brogstam produktionschef Lindab Steel AB.

– Utvecklingen och idrittagningen av haspeln har skett i ett tätt sammarbete och med en öppen dialog tillsammans med Lindab. Detta har varit en förutsättning för att vi skulle klara att nå de högt ställda förväntningar från Lindab och oss själva, tillägger Peter Wigarthsson VD Camcoil Systems Sweden AB.

På Camcoil ser man ordern som prestigefylld och hoppas att den kan öppna upp till ökad försäljning.

– Att ett kvalitetsledande företag som Lindab är nöjda med vår haspel är ett starkt positivt betyg. Vi är övertygade att detta kommer att generera en ökad försäljning både nationellt som internationellt och vi har redan långt framskridna diskussioner med andra svenska aktörer. Känslan är att ingen vill sitta kvar med de gamla problemen, säger Håkan Nilsson försäljningschef Camcoil Systems Sweden AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078