23948sdkhjf

Krom-Teknik lever vidare

För drygt en månad sedan försattes Eskilstunabolaget i konkurs. Men nu har en lokal entreprenör köpt verksamheten och hoppas få fart på affärerna igen.
– Jag vet att det är en bra affär eftersom jag känner till bolaget sedan tidigare. Men det behöver fräschas upp och investeras i. Jag gillar liksom att städa upp, säger Eskilstunaentreprenören Anders Larsson till ekuriren.se.

Han känner till verksamheten sedan tidigare, då han var delägare fram till 2007. Men sedan två veckor tillbaka är han nu huvudägare till företaget.

I dag äger han, förutom Krom-Teknik, även Ojop Sweden och Lada Skandinavien. Anders Larsson berättar för ekuriren.se att Krom-Teknik var en av Ojops största leverantörer, och han menar att företaget är jätteviktigt för industrin i närområdet.

– Verksamheten har varit dåligt skött under många år. Mål ett är att få verksamheten i det skick jag vet att den kan vara i, och få tillbaka kunder och se till att de blir nöjda. På sikt vill jag att verksamheten ska växa. Det är mitt mål i allt jag gör, säger han till tidningen.

Om Krom-teknik
Krom-Teknik AB som startade 1946 har specialiserat sig och utvecklat nya tekniker för kvalificerad legoytbehandling till fordons-, gjuteri- och övrig verkstadsindustri.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094