23948sdkhjf

Miltronic: ”Vår största satsning någonsin”

Automationsleverantören inleder sin största satsning hittills i företagets historia, genom att rikta in sig på fler marknader.
Med en nyutvecklad produkt- och tjänsteportfölj vill företaget, som har en tradition av att i huvudsak jobba mot maskinbyggare och OEM-marknaden, etablera sig inom nya identifierade tillväxtmarknader. Det framgår av ett pressmeddelande från företaget.

Enligt pressmeddelandet breddar nu företaget sin verksamhet, både för att vidareutveckla sin position hos maskinbyggare men också för att skapa efterfrågan på Miltronics produkter och tjänster inom infrastrukturprojekt och svensk basindustri.

Redan i slutet av 2015 beräknar Miltronic vara i gång enligt företagets nya strategi. Då ska även den nya organisationen vara på plats, vilket innebär sex nytillkomna tjänster för företaget.

Utökar säljkåren
Även om Miltronics nya tillväxtmarknader kommer att vara högprioriterade bland de nya distriktssäljarna, menar företagets försäljnings- och marknadschef Krister Karlsson att marknaden för maskinbyggnad och OEM förblir ett av företagets viktigaste ben. För att framtidssäkra sortimentet följer Miltronic tekniktrenden mot en ökad automatisering och utvecklar sitt OEM-erbjudande i enlighet med detta.

– Miltronic gör nu sin mest offensiva satsning någonsin på den svenska marknaden, säger. Vi utökar säljkåren med 30 procent vilket gör att närvaron på marknaden kommer att öka markant. Infrastruktursektorn är ett exempel på en viktig tillväxtmarknad som Miltronic inte har bearbetat särskilt aktivt förut, men det blir det ändring på nu, säger försäljnings- och marknadschef Krister Karlsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078