23948sdkhjf

Dansk stålleverantör tar sikte på Sverige

Genom ett nytt samarbetsavtal med svenska MRK Steel Construction hoppas danska Give Stålspær kunna lyfta på den svenska marknaden.
– Vi har känt till varandra sedan flera år och samarbetet har bara växt med tiden, säger MRK:s marknadschef Marcus Lindstein till Metal-Supply.

Det nya strategiska avtalet, som tecknades under förra året, innebär att Give Stålspær levererar stålet till MRK:s konstruktioner för logistikhallar. MRK:s avsikt är att bara köpa stål från den danska kollegan.

Som en första order i samarbetsavtalet har Give Stålspær levererat en rad olika stålkonstruktioner för industrihallar, som MRK sedan har uppfört.

– Give Stålspær står för de saker vi vet att våra kunder lägger störst vikt vid: ansvar, kvalitet och noggranna beräkningar. Det säkerställer ett bra pris och den rätta lösningen. Vi ser fram emot ett långvarigt och fruktbart samarbete med våra danska kollegor, säger Marcus Lindstein.

Den svenska byggmarknaden är viktig för danska företag och Give Stålspær ser potential i att kunna ta fler uppdrag framöver. Företaget har redan en del export till Norge och Tyskland, och Sverige är därför ett logiskt tillägg i portföljen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.084