23948sdkhjf

Kinesiskt företag väljer AP&T

AP&T har fått en order på en komplett presshärdningslinje från Nanjing StarQ.
”Efterfrågan på produktionslösningar för presshärdning fortsätter att växa både bland fordonstillverkare och underleverantörer till den kinesiska fordonsindustrin”, konstaterar AP&T i ett pressmeddelande.

Företaget har nu fått en order på en komplett presshärdningslinje från Nanjing StarQ för tillverkning av bland annat chassi- och karossdelar, främre och bakre stötfångare, kollisionsskydd i bildörrar och golvtunnlar.

Linjen består av en 1200 tons press, helt automatiserad med plockning och två SpeedFeeders.

Nanjing StarQ ser linjen som en strategisk investering för att utveckla sin verksamhet mot ledande fordonskunder i Kina och stärka sin konkurrenskraft på marknaden.

Om Nanjing StarQ

Nanjing StarQ grundades i Kina 2006 med fokus på produktion av chassi- och karossdelar till den växande inhemska bilindustrin. Under 2010 investerade Y-Tec i bolaget och de båda bolagen fusionerades i slutet av 2011 och bildade Nanjing StarQ Y-TEC. Omsättningen är nu ca 580 miljoner kinesiska Yuan och produktionsanläggningen i Nanjing sysselsätter ca 600 personer. Bland kunderna finns välkända varumärken som Mazda och Ford.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062