23948sdkhjf

Internationell satsning bakom namnbyte

Den 1 mars 2015 ändrade Indexator Rototilt Systems kort och gott sitt namn till Rototilt.
”Bakom denna till synes odramatiska förändring ligger ett större, mer långsiktigt beslut om en fortsatt produktutveckling och en målmedveten internationell satsning”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Vi ser en enorm potential bland annat i Nordamerika och Europa, där tiltrotatorer ännu inte används i samma utsträckning som i Skandinavien, men där vi ser att utvecklingen börjat ta fart, berättar Anders Jonsson, vd.

"Ingen anledning att ändra på ett vinnande lag"
Enligt företaget är den internationella satsningen också goda nyheter för Vindeln, i norra Sverige, som bygd. För att hantera företagets fortsatta expansion gör företaget nu en rad strategiska nyrekryteringar. Beslutet är också att huvudkontoret och all produktutveckling även i fortsättningen kommer att finnas i Vindeln, Västerbotten i norra Sverige.

– Det är ingen hemlighet att vi varit uppvaktade av internationella bolag som vill göra Rototilt till en del av deras produktportfölj. Och även om det är smickrande att få propåer, ser jag ingen anledning att ändra på ett vinnande lag, säger Anders Jonsson.

Namnbytet är också en naturlig fortsättning på de ägarförändringar i Indexatorbolagen som genomfördes den 1 oktober 2014. VD Anders Jonsson har nu koncentrerat sitt ägande och engagemang till Rototilt medan ”systerbolaget” Indexator Rotator Systems numer ägs av Hans och Pia Jonsson tillsammans med Åke Karlsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063