23948sdkhjf

Ytterligare SSAB-avtal för Coor

SSAB i Oxelösund väljer Coor Industriservice som en av tre leverantörer av mekaniska underhållstjänster.
Efter en upphandling har SSAB i Oxelösund tecknat ramavtal med Coor Industri-service som en av tre leverantörer, som innebär att Coor ska leverera och utveckla mekaniskt underhåll. Avtalet löper i två och ett halvt år med möjlighet till förlängning. Avtalet började gälla den 1 mars 2015.

Coor har sedan tidigare avtal med SSAB i Borlänge avseende industrirengöring, hantering av farligt avfall samt fastighetsunderhåll. Det nya avtalet innebär en utökning av Coors samarbete med SSAB.

– Vi är stolta och glada för förtroendet att börja leverera mekaniskt underhåll till SSAB i Oxelösund. Vår styrka ligger i våra 450 underhållsmekaniker som gör att vi har förmågan att ta ett helhetsåtagande samt vår geografiska spridning över stora delar av Sverige. Detta ramavtal är mycket viktigt och utgör basen för vår fortsatta expansion i östra Södermanland, säger Tomas Hägglöf, ansvarig regionchef på Coor Industriservice.

Peter Johansson, ansvarig affärsutvecklare i företagets verksamhet i Region Öst, utvecklar tankarna kring expansionen i Södermanland.

– Vi har som ambition att ta marknadsandelar i regionen inom fler tjänster och även att ta olika typer av projekt. Vi har ett nystartat ingenjörskontor i Nyköping bland annat, berättar han för Metal-Supply.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079