23948sdkhjf

Nytt bolag valde AP&T

Det nybildade bolaget U.form investerar 30 miljoner euro i en ny fabrik i Castellato på Italiens östkust. Som en del av investeringen ingår en komplett produktionslinje för presshärdning, som nu ska levereras av AP&T.
Som en separat order från moderbolaget Susta SRL, kommer AP&T också att leverera ett presshärdningsverktyg till U.form linjen. Verktyget kommer att utformas för att producera detaljer för passiv säkerhet, presshärdade för att ge specifika deformationsegenskaper vid en olycka. Det framgår av ett pressmeddelande från AP&T.

Bland Susta SRL:s kunder finns bland annat BMW och Fiat, och det är Fiats ambition att stärka Alfa Romeos varumärke som ligger bakom satsningen på fler presshärdade delar. U.forms nya anläggning kommer att ge den produktionskapacitet som behövs för att möta efterfrågan. Med fler presshärdade chassi- och karossdelar kommer Alfa Romeos nya modell 952 att ta ett rejält kliv avseende både viktreduktion, krocksäkerhet och passiv säkerhet.

AP&T:s leverans kommer att omfatta en komplett "nyckelfärdig" produktionslinje för presshärdning, som inkluderar, tillverkning, installation och driftsättning. Systemet är utformat för ett automatiserat flöde från ämnesmatning till formade plåtdetaljer, baserat på AP&T:s beprövade modulkoncept.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078