23948sdkhjf

Tunga IT-namn till Indexator Rototilt Systems

Lars Lindberg, tidigare it-chef på Umeå Energi, och Mats Sjöström, tidigare affärskonsult på UDK, förstärker Indexator Rototilt Systems i Vindeln.
”För att hantera företagets fortsatta expansion och växande marknadsandelar förstärker Indexator Rototilt Systems sin IT-avdelning med två tunga it-namn”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Förre it-chefen på Umeå Energi, Lars Lindberg, går in som ny it-chef, och affärskonsult Mats Sjöström från UDK tar plats som systemstödsutvecklare. Ytterligare en tjänst inom it kommer också att tillsättas.

Lars Lindberg kommer att arbeta med strategiska it-frågor kopplade till Indexator Rototilt Systems verksamhetsutveckling. Det gäller både frågor rörande processer och arbetssätt inom tillverkningsindustrin generellt, såväl som operativa och långsiktiga it-frågor för företaget.

– Rototilt är redan idag en världsledande tekniklösning, men det finns en enorm potential både i produkten och i nya marknadssatsningar och det är spännande att få vara med och forma detta nästa utvecklingssteg, säger Lars Lindberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08