23948sdkhjf

Livallco-gruppen satsar på bred front

En av Europas största lagerhållare av titan och nickellegeringar, Hempel Special Metals, blir Livallco-gruppens nya samarbetspartner.
– Det här gör att vi når ut på mycket bredare front. De kompletterar utmärkt vår affärsidé att leverera nischade stålprodukter, säger vd Anders Norlander, till Metal-Supply.

Livallco Stål AB och Nordic Pipe AB är från 1 januari 2015 Hempel Special Metals officiella samarbetspartner i Sverige.

Hempel Special Metals har totalt 400 anställda och sex serviceanläggningar runt om i världen. Företaget är en av Europas största lagerhållare av titan och nickellegeringar, enligt Anders Norlander.

"Nya året har också börjat starkt"
Genom samarbetet kommer Livallco-gruppen kunna tillhandahålla en bredd av plåt, stång, rör, rördelar och flänsar i titan och nickellegeringar.

– Det blir väldigt kundanpassat och ledtiderna ligger mellan två och fem dagar, förklarar Anders Norlander.

– Förutom titan och nickellegeringar kan vi tillsammans med Hempel Special Metals även leverera speciallegeringar, såsom tungsten och tantalum, fortsätter han.

Det nya samarbetsavtalet ger Livallco en fin start på det nya året och Anders Norlander tycker sig se en ljusning inom industrin.

– Vi avslutade 2014 bra och det nya året har också börjat starkt. Sett till försäljning börjar vi närma oss nivåerna som vi hade för drygt två år sedan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11