23948sdkhjf

Ny styrelse i Goodtech Intressenter AB

Processen med att forma den svenska verksamheten (Goodtech Projects & Services AB) till en självständig enhet inom Goodtech-koncernen fortskrider.
Den nya styrelsen i Goodtech Intressenter AB omfattar en styrelseordförande, fyra ordinarie ledamöter och två ordinarie ledamöter som är arbetstagarrepresentanter samt Goodtech ASAs koncernchef som adjungerad. Till ny styrelseordförande har Rolf Tannergård utsetts.

Tannergård är utbildad ingenjör och har erfarenhet från en rad ledande befattningar inom svensk elindustri. 1993 startade han bolaget El & Industrimontage Svenska AB där han genom åren var både vd och arbetande styrelseordförande fram till att bolaget gick samman med Goodtech-koncernen hösten 2010.

– Det känns inspirerande att få leda den nya styrelsen och att återigen arbeta mer aktivt och med stort fokus på verksamheten. Mitt uppdrag blir i första hand att strategiskt stötta organisationens ledning i verksamhetsutveckling, strategiskt viktiga affärer, kundrelationer och i rekrytering, säger nyvalde styrelseordföranden Rolf Tannergård, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078