23948sdkhjf

Ny försäljningschef till Dacapo Stainless

Michael Lund gör comeback och tillträder den 1 januari 2015 som koncernen Dacapo Stainless nya försäljningschef.
"Michael är tveklöst en av den europeiska rostfria stålindustrins bästa och mest erfarna ledare. Michael har omkring 20 års internationell erfarenhet av rostfritt stål, han är välutbildad och har en vinnande karaktär", skriver koncernen i ett pressmeddelande.

Michael Lund är väl insatt i Dacapo sedan tidigare, då han var med 2003 och grundade företaget. Han har även under de senaste sex månaderna varit delaktig i att få koncernens tyska och holländska dotterbolag på fötter, genom sin roll som intern försäljningschef. Utöver det ansvar han har för gruppens försäljning, fortsätter Michael Lund att vara starkt förankrad i dotterbolaget i Holland som kommersiell chef.

– Jag är stolt och glad över att Michael och Dacapo återförenas. Michael är den skarpaste kniven i den rostfria grossistlådan. När det gäller företagsutveckling, är det få människor som är så samstämmiga som jag och Michael. Jag är förväntansfullt trygg med att överlämna den delen av försäljningsledning, som jag själv haft, till Michael, säger Kristian Sylvest, vd för Dacapo.

– Det glädjer mig att efter nyår starta med full kraft. Jag har under mina senaste fyra år som självständig företagskonsulent skaffat mig värdefull insikt och kompetens, som nu ska utnyttjas. Man kan säga att jag byggt upp ett lager av idéer – som nu ska utvecklas, kommenterar Michael Lund.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063