23948sdkhjf

Dala Profil valde Camcoil

Dala Profils nuvarande haspel i slittlinjen är gammal och kräver underhåll, samt saknar möjlighet till aktiv kantstyrning. Nu ska Camcoil leverera en ny.
Den nya haspeln har en kapacitet på tio ton och kommer att bli levererad under vintern 2015.

– Vi valde Camcoil för de har en unik innovativ lösning och vi är övertygade om att den med hög driftsäkerhet kommer att undvika problem med intrycksmärken i plåten, samt att minimera urspårningar i kantsaxen. Att Camcoil är ett svensk företag med svenskt kvalitetstänkande var även en viktig faktor i vår beslutsprocess, säger Pär Sixtensson, vd Dala Profil AB, i ett gemensamt pressmeddelande från de båda företagen.

Även Camcoil ser positivt på affären.

– Med denna affär stärker vi vår position med vår unika haspel och våra lösningar med att komma tillrätta med kvalitetsproblemen som finns i branschen, säger försäljningschef Håkan Nilsson, Camcoil Systems Sweden AB.

Dala Profil AB sysslar med profilerad och slät plåt för tak- och fasadbeklädnad. Kunderna är plåt- och takentreprenadfirmor, byggvaruhandlare, byggnadsentreprenörer med flera – både i Sverige och utlandet. Företaget har idag cirka 25 anställda och omsätter drygt 110 miljoner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125