23948sdkhjf

Matnyttiga föreläsningar

Intressanta föredrag från branschfolk, samtidigt som du får något gott att äta till. Där har du framgångsreceptet för Functional Food.
Föreläsningsdelen Functional Food är gratis för mässans besökare. Men det är först till kvarn som gäller eftersom antalet platser är begränsade, och biljetterna hämtas ut en kvart före föredragets start i insläppet till Functional Food-arenan i Hall B.

– Jag hoppas att vi kommer att ha lika många intresserade åhörare som under de tidigare åren, säger Johan Backman, produktchef för Ovako, som föreläser för tredje året i rad.

Den här gången kommer han berätta om de senaste rönen kring Ovakos skärbarhetsförbättrade M-steel, vilka möjliggör kostnadsbesparingar med en effektivare produktion utan störningar.

– Vid finbearbetning av sätthärdade eller induktionshärdade mycket hårda ytor har man börjat använda hårdsvarvning, istället för traditionell slipning, vilket i sig ger kostnads- och effektivitetsfördelar. Om det ythärdade stålet dessutom är M-behandlat har man en oslagbar kombination i effektivitet, fortsätter Johan Backman.

Bland övriga föreläsare vid Functional Food återfinns bland annat Lars Ejeklint (energiexpert från Vattenfall), Adam Hylén (Affärsutvecklare för Ovako Bar AB) och Jerker Andersson (Produktchef för Uddeholms Svenska AB).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.066