23948sdkhjf

Samarbete ger uppsving för Origin Tool

Hillerstorp- företaget Origin Tool AB stärker närvaron utomlands genom ett fördjupat samarbete med tyska maskinleverantören Bihler.
– Bihler är ju världsledande på området så att få möjligheten att samarbeta med dem är oerhört intressant och stimulerande, säger vd Kari Rauhala till gnosjoregion.se och berättar vidare att partnerskapet med Bihler innebär att man är auktoriserad verktygsleverantör i samarbete med svenska, finska och danska återförsäljare. Origin Tool ger offerter, bistår med teknisk rådgivning och besöker kunder tillsammans med Bihlers agenter.

I snart 25 år har Origin Tool AB i Hillerstorp byggt och levererat pressverktyg till plåtindustrin. Enligt gnosjoregion.se går i dag cirka 50 procent av verktygen på export, och för att matcha den ökande efterfrågan som bland annat samarbetet med Bihler lett till har företaget investerat i nya maskiner. Vd Kari Rauhala säger till webbplatsen att han också tror att ett tillbygge till produktionslokalerna kan bli aktuellt i takt med att maskinparken växer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078