23948sdkhjf

CNC Software Inc i nytt samarbete med Machining Cloud

Med samarbetet ska Mastercamanvändare nu få snabb och enkel tillgång till molnbaserad produktfakta om skärverktyg och slippa tidsödande letande.
CNC Software Inc, som utvecklar Mastercam CAD/CAM programvara, har inlett ett samarbete med Machining Cloud GmbH. Detta enligt ett pressmeddelande från AME AB, som är distributör och återförsäljare av Mastercam i Sverige och Norge.

Machining Cloud förser tillverkningsindustrin med en enhetlig och uppdaterad informationskälla om ledande tillverkares skärverktyg, maskinverktyg och fixaturer. Nu får även Mastercamanvändare tillgång till denna informationsbank, med bland annat verktygsväljare och konfiguratorer.

Via det nya Mastercam Machining Cloud användargränssnittet får Mastercamanvändaren tillgång till verktygstillverkarnas beskrivningar, geometriska information och applikationsexpertis, som direkt kan utnyttjas i det egna Mastercamsystemet.

– I och med samarbetet med Machining Cloud kommer vi att kunna erbjuda Mastercamanvändare en gemensam källa för att enkelt få tillgång till den information om skärverktyg som behövs i programmerings- och simuleringsarbetet, säger Doug Nemeth, säljchef på CNC Software.

– Molnlösningar har dramatiskt förändrat kartan inom områden som musik, TV, nyheter, sociala nätverk och många andra. Nu är det dags även för metallbearbetningsindustrin tack vare Machining Cloud, säger Michael Taesch från Machining Cloud GmbH.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094