23948sdkhjf

Nimo-KG:s rekordorder från Findus växer

I våras kom en stor order från livsmedelsjätten Findus, motsvarande en årsomsättning. Nu har Nimo-KG mottagit ytterligare en beställning.
– Det är ytterligare ett strå i hatten att vi fått fortsatt förtroende från Findus, det är vi väldigt glada över, säger Torsten Palmgren, projektledare på Nimo-KG, i ett pressmeddelande.

Teknikleverantören Nimo-KG fick tidigare i år sin största beställning hittills. En hel årsomsättning i en enda order; en komplett 36 meter lång uppvägningsanläggning i rostfritt stål. Nu har Findus lagt en tilläggsorder på en så kallad Premix, en halvautomatiserad grönsaksblandare från Nimo-KG som ska ta plats i Findus produktionsanläggning i Bjuv. Tillverkningen påbörjas nu i dagarna.

– Vi är ett team på tolv engagerade personer, där vi som huvudleverantör även arbetar tillsammans med andra underleverantörer för att kunna leverera i tid, säger Torsten Palmgren.

Enligt Nimo-KG har företaget efter Findus order har ökat omsättningen anmärkningsvärt och de har planer för fortsatt tillväxt.

– I detta gynnsamma orderläge är vi angelägna om att anstränga oss till det yttersta för att serva våra övriga kunder och fortsatt bearbeta marknaden. Vi tror att Findus-ordnarna kan bli en språngbräda till en betydligt bredare marknad än den vi bearbetar idag , säger Martin Olsson, vd på Nimo-KG.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078