23948sdkhjf

ÅF förvärvar DLA-Elteknik i Sandviken

ÅF uppger i ett pressmeddelande att man förvärvar 100 procent av aktierna i DLA-Elteknik i Sandviken och förstärker erbjudandet mot kunder inom stål- och tillverkningsindustri.
DLA-Elteknik AB, som bildades 2001, är ett ingenjörs- och konsultföretag med kompetens inom främst styrsystem, drivsystem, processnära IT och projektledning. Kunderna finns inom stål-, process- och tillverkande industri. Företaget, som är helt oberoende, arbetar med flertalet av marknadens fabrikat för styrsystem, drivsystem och annan utrustning inom automation.

”Förvärvet av DLA-Elteknik, som på den regionala marknaden har ett starkt varumärke inom området, förstärker kraftfullt ÅFs erbjudande både varumärkesmässigt och verksamhetsmässigt”, skriver ÅF.

ÅF menar att man i och med förvärvet skapar goda förutsättningar för leveranser av tjänster, projekt och helhetsåtaganden i regionen genom en komplett leverans av mekanik-, automations- och processtjänster.

Den förvärvade spetskunskapen inom industriell Automation, skriver ÅF, kommer nu vara en hörnsten i verksamheten för fortsatt stark tillväxt och möjlighet till större projektåtaganden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.172