23948sdkhjf

KGK Motor i samarbete med Segway

Bolaget blir ny distributör i Sverige för Segway elfordon.
Segway Inc. har, som ett led i en utökad satsning på den svenska marknaden, erbjudit KGK Motor AB att ta över distributionen av Segways produkter.

– Segway utökar sitt produktsortiment av eldrivna fordon vilket kräver distributörer som KGK Motor. De har den kapacitet och kompetens som är nödvändig för att skapa framgångsrik marknadsföring och försäljning med en bra kundsupport. KGK Motor har framgångsrikt etablerat sig på den svenska elfordonsmarknaden. Jag är glad att hälsa dem välkomna i vårt starka nät av internationella distributörer, säger Rod Keller, VD för Segway Inc., i ett pressmeddelande.

Miljövänlig satsning
KGK Motor ingår i KGK-koncernen och är sedan många år distributör för flera kända varumärken inom fordonsbranschen. Under varumärket e-turn gör KGK Motor en omfattande satsning på olika typer av eldrivna och miljövänliga fordon som tilltalar den moderne och miljömedvetne kunden.

Segway kommer att utgöra en väsentlig del av satsningen på e-turn som förutom Segway omfattar elcyklar, elmopeder, elskotrar och elmotorcyklar. De produkter som ingår i e-turn marknadsförs genom olika säljkanaler, främst via återförsäljare.

– Segway Inc. har ett mycket intressant produktsortiment idag och kommer att introducera fler produkter som passar perfekt in i vår satsning på elfordon, säger Klas Östlund, AEC 2-hjul, KGK Motor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079