23948sdkhjf

Axelent tecknar ramavtal med Crisplant

Från att "bara" har varit leverantör blir nu Axelent en självklar partner till Crisplant.
Axelent AB i Hillerstorp har via Axelent Denmark undertecknat ett globalt avtal med Crisplant, ett av världens ledande bolag inom logistik, säkerhet och transportsystem på bland annat flygplatser. Crisplant ingår i Beumer Group och avtalet är globalt, vilket innebär att det omfattar verksamheter i inte mindre än 70 länder och Beumer Groups över 3600 anställda.

- Axelent Denmark har genom sitt stora engagemang
 gått ifrån att ’bara vara’ en leverantör till att numera
vara en självklar partner inom säkerheten kring våra logistiklösningar, säger Malene Bjerglund, procurement och ansvarig på Crisplant A/S för kontraktet, i ett pressmeddelande. Axelents All inclusive lösningar gör nu att vi kan minska antalet leverantörskontakter och koncentrera oss på att ta fram de bästa tekniska lösningarna till varje unikt projekt. Detta helhetstänk spar både tid och pengar för oss, förklarar Malene Bjerglund.

Kontraktet gäller två år från och med den 1/7 2014.

Axelent
Axelent AB är ett ledande företag när det gäller nätväggssystem i form av skydd och avdelare för industri, lager och byggnation. I företaget finns också Axelent Safety®, som erbjuder kompletta lösningar inom maskinsäkerhet. I Axelentgruppen ingår även Axelent Wire Tray AB (kabelstegar), SnapperWorks AB (ritningsprogram) samt Hestra Automation AB (automationslösningar). Axelents huvudkontor ligger i Hillerstorp, därifrån servar de också de danska och norska marknaderna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.126