23948sdkhjf

Combitech i samarbete med Savantic

Genom ett samarbetsavtal med Savantic stärker Combitech sin förmåga att leverera avancerade helhetslösningar inom bildanalys.
Combitech har ingått ett samarbetsavtal med Savantic, ett spjutspetsföretag inom bildanalys. Avtalet ger Combitech möjlighet att tillsammans med Savantic genomföra gemensamma kundprojekt, marknadsaktiviteter, kompetensutbyte samt kundbearbetning.

– Savantic har en unik kompetens inom bland annat mono- och stereokameratekniker och bildanalyspositionering och de har utvecklat trackingalgoritmer i världsklass. Med Savantic som partner kan vi leverera avancerade och kostnadseffektiva lösningar inom bildanalys till kunder på en marknad som är på väg att fullständigt explodera, säger Anders Åström, affärsområdeschef på Combitech, i ett pressmeddelande.

Förbättrat erbjudande
Combitech utvecklar produktmässiga demonstratorer, exempelvis för noggrann positionering i industriella tillverkningstillämpningar, samt för videobaserad 3D-rekonstruktion och relativ positionering. Det nya samarbetet med Savantic innebär ett stort kliv framåt i strävan att kunna ta ansvar för hela PLM-lösningen – från idéarbete, teknik- och marknadsanalys, till design och implementation, och om så önskas även underhåll och vidareutveckling. Genom samarbetet når företagen en större och bredare marknad med ett mer attraktivt erbjudande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079