23948sdkhjf

Sanco mångmiljoninvesterar

System- och komponentleverantören satsar nu på en utökad maskinpark.
Sedan starten 1984 har Sanco investerat mer 100 miljoner kronor i ny teknik och maskiner. Den senaste satsningen är en bäddfräs för 3,5 miljoner kronor som köpts in under sommaren med syftet att öka orderingången.

- Vi investerar i denna 5-axliga bäddfräs för att kunna tillverka fler komplicerade detaljer och öka kapaciteten, säger Conny Abrahamsson, en av Sancos ägare, till Metal Supply.

Vill tillgodose behov
Sanco har under de senaste två åren även investerat cirka 10 miljoner kronor i bland annat en lasermaskin, robotsvetsstation samt en automatisk bandsågsstation.

- Satsningarna på teknik och nya maskiner gör vi för att tillvarata kundernas ökande krav som innebär att vi som företag stärker vår position på marknaden, förklarar Conny Abrahamsson.

Om Sanco
Sanco registrerades 1984 och tillverkar allt från små precisionsdetaljer till avancerade tekniska konstruktioner i styrda maskiner som laser, stansar, kantpressar, svarvar, fräsar och svetsrobotar.

Branscher som finns representerade bland Sancos kunder är exempelvis försvarsindustri, elektronikindustri, medicinindustri och offshore. Företaget har idag 35 anställda inklusive de två ägarna Conny Abrahamsson och Gunnar Sandström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078