23948sdkhjf

Ny VD och stärkt organisation på Q-System

Göran Svanberg har tillträtt som VD samtidigt som flera nya medarbetare rekryterats.
Den 1 augusti tillträdde Göran Svanberg som ny VD för Q-System Sverige AB. Göran Svanberg har mer än 25 års erfarenhet i branschen varav de senaste 13 åren inom robotbranschen hos bland andra Yaskawa (Motoman).

I ett pressmeddelande säger han att, med sina erfarenheter tillsammans med den samlade kompetensen som redan idag finns i Q-System, så räknar han med att kunna bidra med mycket kunskap i samarbetet med bolagets kunder gällande processer och materialflöden.

Utökad organisation
Q-System, dotterbolag till Q-Transportmaterial A/S, utvecklar och levererar skräddarsydda transportanläggningar till en mängd olika branscher, bland annat inom traditionell industri, lager samt verksamheter med pallhantering. Tack vare ett ökat antal förfrågningar och ordrar på transportanläggningar i Sverige utvidgar nu Q-System sin organisation med tre nya medarbetare för montage och servicearbete.

- Det unika med Q-System är att vi tillverkar alla våra produkter i vår fabrik i Danmark, vilket gör oss väldigt flexibla till att förse marknaden med allt från enkla standardmoduler till helt kundanpassade anläggningar, förklarar Göran Svanberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078