23948sdkhjf

AP&T i samarbete med amerikansk tillverkare av pressverktyg

Tillsammans ska bolagen erbjuda presshärdningslösningar i världsklass.
AP&T intensifierar samarbetet med Diversified Tooling Group (DTG) som är en av USA:s största tillverkare av pressverktyg. Målet är att gemensamt förstärka företagens verktygskompetens och kunderbjudande inom presshärdning på den nordamerikanska marknaden.

– Diversified Tooling Group har under 40 år försett en mängd nordamerikanska biltillverkare med fullservicelösningar när det gäller verktyg och processer för plåtformning. Tillsammans kan AP&T och DTG nu också erbjuda kompletta presshärdninglösningar för simulering, konstruktion och utprovning av verktyg samt certifiering för den nordamerikanska fordonsindustrin, säger Mike Austin, Director Manufacturing Engineering på DTG, i ett pressmeddelande.

– Gemensamt vidareutvecklar vi presshärdningstekniken för att kunna erbjuda lösningar i världsklass, säger Johan Friberg, Senior Advisor/Marketing and Sales på AP&T.

Ny linje
För att kunna utveckla, prova ut och demonstrera verktyg och andra komponenter kommer en ny presshärdningslinje att tas i drift vid DTG:s American Tooling Center i Michigan i början av nästa år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.081