23948sdkhjf

Ledningsförändringar hos Northland

I samband med gruvbolagets nya strategi minskar ledningsgruppen.
Som ett led i att implementera Northlands nya strategi, som har fokus på operationell flexibilitet, genomför Northland nu organisationsförändringar och minskar ledningsgruppens storlek.

Från den 1 september 2014 kommer ledningsgruppen bestå av fyra positioner, utöver VD; Johan Dagertun, som innehar befattningen finansdirektör, tillträder rollen som CFO, Tomas Gustafsson, som innehar befattningen Projektchef, tillträder rollen som CAO, Johan Balck, i tillägg till sina nuvarande roll som VD, tillträder rollen som tillförordnad COO och rollen som CTO ska tillsättas.

- Den nya organisationsstrukturen reflekterar Northlands ytterligare förstärkta fokus på produktion. Genom att ha stödfunktioner på plats i Kaunisvaara förbättrar vi effektiviteten och möjliggör för produktionsteamet att fokusera på våra viktiga mål för optimering och ökad produktion. Med denna struktur har vi beredskap för att färdigställa den andra produktionslinjen och öka produktionen när järnmalmspriserna förbättrats. Ledningsgruppen kommer minska i storlek, men befintlig expertkunskap kommer stanna inom bolaget, säger Johan Balck, VD, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.203