23948sdkhjf

Torque Elite in Sweden expanderar

Det nystartade bolaget både nyanställer, inviger nya lokaler och breddar produktutbudet.
Mycket har hänt hos Flenföretaget Torque Elite in Sweden AB sedan starten i april. Marknadsreaktionen på företagets satsning att bli en bred helhetspartner inom åtdragningsteknik och hydrauliska verktyg till tyngre svensk industri har varit mycket positiv och i augusti inviger Torque Elite nya lokaler i Flen. Fastighetenf kommer att rymma kontors- och utbildningslokaler, lager samt en service- och kalibreringsavdelning.

Fler medarbetare
Under hösten kommer bolaget även anställa ytterligare medarbetare och därmed ha anställda på plats i Flen, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik, i närheten av de tyngre industrier som utgör företagets viktigaste kundsegment.

Breddning av produktprogrammet
Under några få månader har Torque Elite byggt upp ett brett produktprogram bland annat efter att distributörs- och samarbetsavtal tecknats med bland annat Atlas Copco Tools Sverige och Norbar Torque Tools. Som en del av en offensiv produktstrategi kommer Torque Elite inom en snar framtid att presentera ett helt nytt produktprogram när det gäller hydrauliska verktyg. I programmet ingår cylindrar, pumpar, avdragare och tillbehör och produktprogrammet kommer att marknadsföras som Torque Elites eget varumärke.

Torque Elites centrala verksamhet är åtdragningsteknik men företaget erbjuder även hydrauliska verktyg som cylindrar, pumpar och avdragare samt lyftutrustning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.077