23948sdkhjf

Bystronic levererar till AB Maskinarbeten

AB Maskinarbeten investerar i sin elfte laserskärmaskin från Bystronic.
AB Maskinarbeten har beställt en fiberlaser på 6000W från Bystronic. Det är den senaste fiberlasern som finns på marknaden och kommer att inta en plats där föregångaren stått med 34.000 timmars drifttid.

– Det är pålitliga maskiner! Vi har haft ett fint och långvarigt samarbete, och det ser man när man plockar fram backspegeln. Genom det stöd vi känt under alla dessa år från Bystronic känner vi oss trygga i vår nya investering, säger Eddie Johansson i ett pressmeddelande.

Laserskärmaskin nummer 11
1986 var AB Maskinarbeten i Alvesta först i Sverige med en laserskärmaskin från Bystronic.

- Jo, det har hänt en del inom den tekniken sedan vi var först, berättar Eddie Johansson. Vi är ett legotillverkande företag med 140 mycket kompetenta anställda som egentligen bara behöver en sak för att fortsätta vara marknadsledande, och det är en toppmodern maskinpark. Nästa laserskärmaskin från Bystronic blir nummer 11 i ordningen sedan vår första, och nu under sommaren gör vi plats för den mest kompetenta maskinen som finns. Vi är förstås nöjda med att ytterligare en gång kunna visa att vi är först in i nuet med vårt tänk.

- Vi är mycket glada att få vara med i AB Maskinarbetens framgång säger Camilla Montén VD på Bystronic. Den fiberlaser på 6000W som vi nu levererar till dem blir de först med i hela Norden, och det känns naturligtvis hedrande att vi har uppfyllt vårt åtagande och har fortsatt förtroende från en kund sedan 28 år tillbaka.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063