23948sdkhjf

Sandvik Materials Technology fördjupar samarbetet med Wide narrow

Avtalet innebär utveckling av Sandviks arbete med Competetive Intelligence.
Sandvik Materials Technology fördjupar samarbetet med Wide narrow genom att inkludera produktområdet Tube. Wide narrow har tidigare implementerat process-och systemstöd för Competitive Intelligence, CI, på en övergripande nivå inom Sandvik Materials Technology samt inom produktområdena Strip och Wire and Heating Technology.

-Att på ett strukturerat och effektivt sätt kunna följa det ständigt föränderliga affärslandskapet och tidigt agera på marknadsförändringar är avgörande för oss som företag. Vi känner oss trygga med den lösning Wide narrow har levererat, säger Maria Hugosson, marknadschef för rörprodukter inom Sandvik Materials Technology, i ett pressmeddelande.

-Vi är oerhört stolta över att få förtroende att arbeta vidare med strukturerad CI inom Sandvik Materials Technology och kunna erbjuda en heltäckande lösning. Arbetet innebär fortsatt utveckling av Sandvik Materials Technologys arbete med CI, och ett stöd för att företaget löpande ska kunna hantera strategiskt viktiga frågor som t ex ständigt förändrande konkurrenslandskap, säger Johanna Laurent, Partner och kundansvarig på Wide narrow.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093