23948sdkhjf

Årets Stål & Verkstadsföretag utsett

Ventisol tog hem titeln.
Under Stål & Verkstads årsstämma utsågs Ventisol till 2014 års Stål & Verkstadsföretag.

Motiveringen löd:

”Framåtanda, innovativt ledarskap och engagemang är de tre nyckelorden för 2014 års Stål & Verkstadsföretag. Framåtanda, när man flyttade verksamheten från Stockholm till Värmland och följde rådet att samverka med omvärlden. Innovativt ledarskap, då man har deltagit i olika aktiviteter, som till exempel Stål & Verkstads Management-seminarier och utvecklat ett gott samarbete med ingenjörsstudenterna på Karlstads universitet. Engagemang genom arbetet att utveckla nationella standarder inom företagets bransch. Detta sammantaget gör Ventisol Brandventilatorer AB i Kristinehamn till en mycket värdig mottagare av utmärkelsen ”Årets Stål & Verkstadsföretag 2014”."

- Vi är verkligen jätteglada och stolta över utmärkelsen och jag tillsammans med vår VD är överlyckliga!, säger Matthias Diego, i ett pressmeddelande.

Joonas Ahonen på Ventisol mottog utmärkelsen i form av blommor och diplom på årsstämman.

Om Ventisol
Ventisol har funnits på marknaden i mer än 20 år, men har sedan några år tillbaka valt att med mycket gott resultat flytta huvudkontoret från Stockholm till Kristinehamn. Företaget grundades 1988 av Kjell Pettersson och hette då Värmlands Bygghantering. 1997 bytte företaget namn till Ventisol Brandventilatorer AB, då det köptes av värmlandssonen Jonas Einarsson. 2010 köptes Ventisol av den finska koncernen Kera Group, Finlands största tillverkare av brandgasventilatorer och takljuskupoler. Idag är Ventisol en av Sveriges ledande leverantörer av rökluckor, kupoler och lanterniner med produktinstallationer bland annat på Handelshögskolan och Vasamuseet i Stockholm och har varit medlem i Stål & Verkstad sedan 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.406