23948sdkhjf

AP&T i Lean-final

Nomineringen till Svenska Leanpriset 2014 har de fått för sin roll som förebild och förmåga att inspirera andra.
AP&T är i final i Svenska Leanpriset 2014. Tävlingen som arrangeras av föreningen Lean Forum, syftar till att lyfta fram förebilder som kan inspirera och driva på utvecklingen av Lean i Sverige.

– Det är fantastiskt roligt att vara i final. Det är en bekräftelse på att det vi lärt oss genom att arbeta med lean kan vara värdefullt även för andra. Dessutom ger det oss själva bränsle att öka ansträngningarna för att bli ännu bättre. Att lära ut och lära av andra har varit mycket viktigt för vår utveckling och nomineringen ökar möjligheten till fortsatt utbyte, säger Jan Jeremiasson, ansvarig för produktion och inköp på AP&T, i ett pressmeddelande.

Bakom nomineringen ligger ett långvarigt och systematiskt leanarbete som lett till stora förbättringar inom olika delar av organisationen, inte minst när det gäller ledtider, leveranssäkerhet och produktivitet.

Svenska Leanpriset
Syftet med Svenska Leanpriset är att lyfta fram förebilder som kan inspirera andra och därigenom driva på Lean-utvecklingen ytterligare i Sverige. Fokus ska inte ligga på teknik och verktyg utan på själva Lean-tänkandet.

Vinnaren utses 30 september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079