23948sdkhjf

Ventyx Asset Health Solution i samarbete med Fortum

Tillsammans ska de utvärdera fördelarna med förebyggande underhållsstrategier vid Norra Djurgårdsstaden.
ABB-företaget Ventyx har ingått ett avtal med Fortum om att titta på fördelarna med förbyggande underhållsstrategier till deras kraftöverföring- och distributionstillgångar genom användandet av Ventyx Asset Health-mjukvara.

Avtalet utvidgar Fortums partnerskap med ABB i ett gemensamt projekt för att designa och installera Europas första storskaliga urbana smarta elnät vid Norra Djurgårdsstaden.
Fortum arbetar målmedvetet mot en förändring av energisystemet för att möta EU:s 2020-mål gällande utsläpp av växthusgaser, förnyelsebar energi och energieffektivisering. Men, i dagens tidsålder med begränsade personalresurser och nya krav måste vi på ett mer produktivt och effektivt sätt använda oss av redan existerande kraftöverings- och distributionstillgångar samt personalstyrka för att uppnå dessa mål, säger Göran Hult, Vice VD vid Fortum och huvudtalare vid Ventyx World Conference i Barcelona, i ett pressmeddelande. Ventyx Asset Performance Management-lösning erbjuder lovande möjligheter när det gäller detta och vi är optimistiska att det kan hjälpa oss nå våra mål för Norra Djurgårdsstaden.

Om Ventyx
Ventyx är en affärsenhet inom ABB som är världsledande inom tillhandahållandet av industriell företagsmjukvara till energi-, gruv- och infrastrukturindustrier. Ventyx lösningar överbryggar glappet mellan informationsteknologi (IT) och operationell teknologi (OT), vilket skapar möjligheter för kunderna att ta snabbare och välövervägda beslut i såväl den dagliga driften som i det långsiktiga strategiska arbetet.

I samarbetet med Fortum tillhandahåller Ventyx bland annat nätövervakningssystem, Demand Response Management System och Bussiness Intelligence-lösningar
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063