23948sdkhjf

Lemontree och Dassault Systèmes sluter partneravtal om EXALEAD

Avtalet innebär att Lemontree blir återförsäljare av Dassault Systèmes lösningssvit EXALEAD.
Dassault Systèmes har slutit ett partneravtal på den svenska marknaden med Lemontree, en ledande svensk leverantör av IT-lösningar för integrerad och automatiserad informationshantering.

Genom avtalet är Lemontree en officiell återförsäljare och leverantör av Dassault Systèmes lösningssvit EXALEAD. Lemontree kommer också att utveckla och anpassa funktionaliteten i mjukvaran för att exakt matcha kundens specifika behov.

- Lemontree är en lösningsleverantör som integrerar och automatiserar våra kunders mest verksamhetskritiska affärsprocesser. Genom partnerskapet med Dassault Systèmes erbjuder vi unika lösningar baserade på EXALEAD CloudView® och EXALEAD OneCall® för att transformera stora mängder data till användbar information, säger Thomas Martinsson, VD och grundare av Lemontree, i ett pressmeddelande.

EXALEAD
EXALEAD® är en plattform för transformering av strukturerad och ostrukturerad data till användbar information. I en värld där vi drunknar i information är den här behandlingsprocessen avgörande: den främjar innovationen och förbättrar effektiviteten hos både företag och individer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063