23948sdkhjf

Ny VD för Swecon Baumaschinen

Falk Bösche blir ny VD på Swecon Baumaschinen.
Falk Bösche heter Swecon Baumaschinens nya VD. Han kommer närmast från tjänsten som internationell marknadschef hos Jungheinrich AG och tillträder den nya tjänsten den 1 september.

- Jag är mycket glad över att Falk Bösche blir ny VD för Swecon Baumaschinen. Han har mångårig ledarerfarenhet och en gedigen bakgrund inom försäljning och affärsutveckling. Under åren har han även arbetat mycket på internationella marknader. Det är en värdefull kunskap att ha sig med tanke på den globala värld vi lever i, säger Håkan Pettersson, chef för division Maskin på Lantmännen, i ett pressmeddelande.

Falk Bösche har de senaste tolv åren arbetat på Jungheinrich AG där han har haft olika befattningar, bland annat försäljningschef Key Account Management. De senaste fyra åren har han innehaft sin nuvarande tjänst som internationell marknadschef.

Swecon Baumaschinen GmbH ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i norra och mellersta Tyskland. Sweconkoncernen finns även representerad i Sverige och i de baltiska länderna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063