23948sdkhjf

Dassault Systèmes tecknar partneravtal med svenska automationsexperten Prodtex

Partneravtalet innebär att Prodtex blir återförsäljare av Dassault Systèmes lösningar DELMIA.
Som en ny Value Added Reseller i Sverige blir Prodtex, i och med avtalet med Dassault Systémes, officiell återförsäljare av DELMIA, Dassault Systèmes lösningssvit för beredning och produktion. Prodtex kommer också att genom sin erfarenhet och expertis utveckla och anpassa funktionaliteten i mjukvaran för att exakt matcha kundens specifika behov.

- Prodtex kombinerar lång erfarenhet kring virtuell produktion och förståelse för industrins utmaningar med en spännande och genomtänkt vision för tillverkningsindustrins framtida utveckling. Deras befintliga nyckelkompetens kring DELMIA och syn på den fortsatta utvecklingen gör dem till en naturlig partner till oss och stärker vårt nätverk i Sverige ytterligare”, säger Jonas Fredriksson, DELMIA-ansvarig vid Dassault Systèmes i Norden, i ett pressmeddelande.

Prodtex AB är ett svenskt teknikkonsultföretag i snabb tillväxt som levererar lösningar inom produktionsutveckling till tillverkningsindustrin och har specialiserat sig på framtagning av verktyg och produktionsutrustning samt utveckling av programvara och metodik kring detta.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078