23948sdkhjf

Ljungby Maskin investerar i en robotcell från Din Maskin

Pris och service avgjorde i valet av leverantör.
Ljungby Maskin levererar hjullastare och har, sedan starten för över 30 år sedan, byggt upp ett renommé som en trovärdig leverantör av hjullastare av högsta kvalitet byggt upp. Nu investerar bolaget i en robotiserad kantpresslösning från Starmatik levererad av Din Maskin.

- Vi sonderade marknaden efter liknande lösningar, men kom fram till att Din Maskin och Starmatik erbjöd det mest prisvärda och bästa alternativet. För oss är även tillgängligheten till en väl fungerande serviceorganisation en mycket viktig parameter när vi investerar och det kände vi att Din Maskin kunde erbjuda. För att citera Rune Andersson, ägare till företaget; det är riktigt roligt att göra en investering och känna att det blir bättre än man hade tänkt sig!, säger Bengt Fransson, produktionschef på Ljungby Maskin, i ett pressmeddelande.

Minskar sårbarheten samt miljöpåverkan
Ljungby Maskin har satsat på att tillverka så mycket delar som möjligt i den egna fabriken, bland annat producerar man ramar, lastarmar och redskap. Denna produktionsfilosofi minskar sårbarheten genom att man har full kontroll över tillverkningskedjan. Dessutom sparas miljön genom att många förorenande transporter mellan olika produktionsenheter undviks.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078