23948sdkhjf

Imtech installerar när Securitas renoverar huvudkontoret

Samarbetet innebär att Imtech ansvarar för projektering och installation av värme, kyla och el.
Securitas huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm totalrenoveras och byggs till med ett nytt plan. Totalt handlar det om 21 000 kvadratmeter. Imtech har fått uppdraget att svara för projektering och installation av värme, kyla och vatten.

Erfarenhet ledde till affär
Stor erfarenhet av denna typ av projekt samt stort förtroende hos projektorganisationen gjorde att Imtech anlitades för projektet.

- Vi har tidigare gjort ett liknande projekt i grannhuset, som kunden var mycket nöjd med och det var en stor anledning till att vi fick uppdraget, berättar Anders Markemo, som är filialchef på Imtech VS-teknik Stockholm Hus, i ett pressmeddelande.

Ordersumman för Imtech är runt 14 miljoner kronor. Projekteringen är i full gång och installationsarbetet startar i månadsskiftet april-maj. 8-10 montörer sätts in. Projektet kommer att färdigställas i februari 2015.

Beställare är MVB Öst AB, som på totalentreprenad svarar för om- och tillbyggnaden samt hyresgästanpassningen av kontorsbyggnaden. Slutkund är Areim Fastigheter AB. Totala ordervärdet är ca 165 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079