23948sdkhjf

Sandvik fortsätter rulla ut Primelog globalt

Verktyget används för kontroll och effektiva logistikprocesser på global nivå.
Primelog och Sandvik Mining ingick ett samarbete 2006, där syftet var att etablera ett globalt kontrolltorn för att styra och följa upp Sandviks globala flöden. Uppsättningen startade med att etablera ett centralt kontrolltorn i Dublin, Irland. Därefter har Sandvik valt att fortsätta med de stora hubbarna; Chicago och Singapore. Efter dessa framgångsrika utrullningar har Sandvik numera kontrolltorn i regionerna USA, Kanada, Sydafrika, Australien och Europa.

- Den senaste världsdelen att nås av Primelog är Australien, som är en viktig marknad för Sandvik. Primelog är ett viktigt verktyg för att hålla en hög servicenivå till våra kunder. Idag finns Primelog etablerat på våra siter Brisbane, Perth och Hetherbrae, säger Patrik Nygren, Manager Global Freight på Sandvik Mining, i ett pressmeddelande.

- Vi är glada för att få förtroendet att göra Sandviks logistikprocesser standardiserade och effektiva på en global nivå, säger Lena Ridström, VD på Primelog.

Primelog
Primelog används för att planera, boka och konsolidera laster. Vidare används fakturakontrollen för avstämning av fakturor mot avtal och beställningar. För att få bra beslutsunderlag används Primelog Performance Tool för leveransprecision och kostnadsuppföljning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078