23948sdkhjf

Doosan möter den globala efterfrågan på stora maskiner

Genom den nya Doosan-fabriken kan bolaget öka produktionen för att tillmötesgå den växande efterfrågan.
För att svara upp mot den växande världsomspännande efterfrågan på stora verktygsmaskiner, har DOOSAN nu färdigställt fas ett av byggnationen av en ny fabrik i Seongju-dong, Seongsan-gu, Changwon City, Syd-Korea.
 I den nya fabriken ska tillverkning av karusellsvarvar av RAM-typ, portalfräsmaskiner, arborrverk och stora vertikala fleroperationsmaskiner till den globala marknaden för olja, gas, bygg, energi och automobil ske.

Kortade leveranstider
Denna stora satsning innebär en ökad produktion av maskiner till totalt 3 600 enheter per år samt en effektiviserad produktion.

- En specialdesignad ny fabrik för produktion av stora verktygsmaskiner innebär att vi kan korta ner leveranstiderna, säger Jaeyoon Lee, Vice President för Doosan Machine Tools, i ett pressmeddelande.

Den nya produktionsenheten, belägen nära DOOSAN:s huvudfabrik, är företagets fjärde fabrik och upptar en total yta på 110 607 m2. Produktionsenheten i den nya fabriken är för närvarande 18 355 m2 men kommer att öka markant när projektets fas två är avklarad.

Om Duroc Machine Tool
Duroc Machine Tool AB ingår i industrigruppen Duroc som är noterad på Nasdaq OMX Stockholm. Ett 60-tal internationellt kända varumärken och verksamhet i sju länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen, gör bolaget till en av Nordens och Baltikums största leverantörer av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063