23948sdkhjf

PartnerTech utvecklar organisationen

Omstruktureringen ska på ett bättre sätt möta kundernas behov av tekniskt avancerade produkter.
För att som industripartner i allt högre grad kunna möta kundernas behov av tekniskt avancerade produkter högre upp i värdekedjan stärker PartnerTech nu sitt tjänsteerbjudande. Samtidigt förtydligas kunderbjudande genom att samla kapacitet och kompetens i en tydligare och mer kundanpassad verksamhetsstruktur.

Ny funktion inom utveckling
Som en följd av detta inrättas en ny funktion, Development & Services, med fokus på att utveckla PartnerTechs tjänsteutbud inom produktutveckling och service. Anders Claesson har utnämnts till ansvarig chef för Development & Services.

Anders Claesson kommer närmast från en tjänst som VD för BT Products AB inom Toyota Material Handling. Hans bakgrund omfattar även en rad chefspositioner i producerande och produktutvecklande bolag som till exempelWhirlpool och Assa Abloy.

Ny verksamhetsstruktur
Utöver den nyinrättade utvecklingsfunktionen förtydligas även verksamhetsstrukturen som nu är omorganiserad till tre divisioner.

Första divisonen, Metal Precision Technology, har fokus på bearbetning av metaller och andra krävande material samt tillverkning av bland annat stålstrukturer för olje- och gasindustrin. Andra divisionen är Systems Integration Technology som är specialiserat på att montera hela eller delar av kundens produkt. Tredje divisionen är Electronics Technology med fokus på tillverkning av kretskort och inkapslad elektronik, så kallad ”box-build”.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078