23948sdkhjf

Nystartade Torque Elite in Sweden tecknar distributörsavtal med Atlas Copco Tools Sverige

Samarbetet omfattar åtdragningslösningar till den svenska industrin.
Ett nytt distributörsavtal för Sverige avseende Rapid-Torcs program har tecknats mellan Atlas Copco Tools Sverige och det nystartade bolaget AB Torque Elite in Sweden i Flen. Samarbetet öppnar för möjligheter att nå ut med breda åtdragningslösningar till den tyngre svenska industrin som gruv-, stål-, process-, gas-, varvs- och vindkraftsindustrin samt andra tyngre svenska industribranscher där hög kvalitet inom åtdragningsteknik har stor betydelse för att minimera underhållskostnader och produktionsstörningar samt öka produktiviteten.

Viktig kanal
Det är till dessa tyngre industrisektorer som det nystartade bolaget Torque Elite in Sweden i samarbete med Atlas Copco kommer att erbjuda breda helhetslösningar med exempelvis
hydrauliska momentnycklar från Rapid-Torc, utbildningsstöd, service och kalibreringstjänster.

- Torque Elite in Sweden blir en viktig marknadskanal för oss då företaget har knutit till sig personer med spetskompetens och lång erfarenhet från de branscher där vi nu satsar för att snabbt bygga upp en stark marknadsposition, säger Jérome Uliana, General Manager för Atlas Copco Tools Nordic, i ett pressmeddelande.

Vill erbjuda helhetslösning
Anders Skoog, VD för Torque Elite in Sweden, menar att företagets möjligheter att erbjuda breda lösningar tillgodoser ett viktigt industribehov.

- Vår ambition är att erbjuda ett mer lättillgängligt och heltäckande stöd än vad industrin har tillgång till idag. Styrkan i vårt erbjudande är att vi finns nära den svenska industrin och därmed drastiskt kan korta tiden mellan att ett problem uppstår och att det fått en lösning. Vi vet att vi har ett starkt erbjudande och givetvis är vi fantastiskt glada över det distributörsavtal som tecknats, avslutar Anders Skoog.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078