23948sdkhjf

Dassault Systèmes i samarbete med X10D Solutions

Samarbetet innebär X10D blir återförsäljare av och erbjuder lösningar baserade på Dassault systems produkter.
Dassault Systèmes, skaparna av 3DEXPERIENCE och världsledande inom mjukvara för 3D-design, digitala 3D-mock-ups och PLM-lösningar, har ingått ett partneravtal med den Göteborgsbaserade X10D (”Extend”) Solutions.

Som del av Dassault Systèmes nätverk av Value Added Resellers, VAR, kommer X10D att leverera anpassade helhetslösningar för produktutveckling baserade på Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE-plattform till kunder samt agera återförsäljare av Dassault Systèmes produkter till befintliga och nya kunder i Sverige.

Med hjälp av Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE-plattform breddar och fördjupar X10D Solutions möjligheterna att stödja företag som vill effektivisera sin produktion och öka sin konkurrenskraft.

- Vi har lång och positiv erfarenhet av att arbeta med Dassault Systèmes produkter och därför är det ett naturligt steg för oss att gå in i ett närmare samarbete. X10D tror starkt på 3DEXPERIENCE-plattformen, som utmanar den traditionella synen på vad produktutveckling innebär och lyfter upp utmaningar i de industriella processerna. Samtidigt erbjuder 3DEXPERIENCE en komplett integrerad affärsplattform där slutkunder kan engageras tidigt i utvecklingsprocessen och vara med hela vägen fram till lansering. Andra aktörer kan bara erbjuda fragment av den helheten. Det finner företagen vi träffar väldigt intressant, säger Rikard Torkelsson, vd på X10D Solutions, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093