23948sdkhjf

Stark start på året för Stjernberg Automation

Tack vare en mycket bra orderingång expanderar bolaget nu och nyanställer.
Stjernberg Automation AB har under årets två första månader tagit hem ordrar värda över 12,5 miljoner kronor från bil-, medicinteknik-, verktygs- och elektronikindustrin. Ordrarna innefattar bland annat hanteringsutrustning, fixturer, utrustning för lasermärkning och olika lasersvetsceller samt monteringsutrustning i produktionslinjer.

- Vi är tacksamma att många ser fördelarna att arbeta med en bred leverantör. Vi skapar framtidens produktion. Det är vår övertygelse, vilket visar sig i våra erbjudanden och lösningar. Det viktigaste för oss är att våra kunder ökar sin produktionskapacitet och att de ska kunna erbjuda sina kunder mervärden med hjälp av våra lösningar och vår kompetens, förklarar Stjernberg Automations VD, Magnus Stjernberg, i ett pressmeddelande.

Nyanställer
Detta medför att Stjernberg Automation expanderar och nyanställer. För tillfället söker företaget minst en automationstekniker och en mekanisk konstruktör.

- Det är stor efterfrågan på våra lösningar, så vi behöver anställa fler till vårt team. Vårt team kännetecknas av högt engagemang, stark samarbetsvilja samt en glädje för tekniken och vårt koncept, säger Magnus Stjernberg.

Leveranserna sker under årets andra kvartal och nyanställningarna kommer ske omgående.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094