23948sdkhjf

Stor installationsorder för Imtech på Scania

Avtalet omfattar installation vid Scanias hyttfabrik i Oskarshamn.
Scania fortsätter att satsa stort i Oskarshamn och låter nu Skanska bygga en ny karossverkstad på 30 000 kvadratmeter. Imtech VS-teknik och Imtech Ventilation har fått uppdraget att installera värme, sanitet, ventilation och sprinkler i den nya byggnaden som uppförs i anslutning till den befintliga karossverkstaden vid Scanias hyttfabrik i Oskarshamn.

Tajt tidsschema
Den sammanlagda ordersumman för Imtech är 48 miljoner kronor och totalt kommer 15-17 man att sysselsättas. Installationsarbetet har inletts i dagarna och kommer att pågå till februari 2015, då den 300 meter långa byggnaden ska vara färdig. Med tanke på karossverkstadens storlek är byggtiden relativt kort.

- Det pressade tidsschemat är en av utmaningarna med projektet, säger Christer Jonsson, platschef för Imtech VS-teknik i Oskarshamn, i ett pressmeddelande. Den stora mängden rör som ska installeras och att det är många entreprenörer samtidigt på arbetsplatsen är också en utmaning. Det krävs bra planering och just-in-time leveranser av materialet så att logistiken fungerar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078