23948sdkhjf

Tube Control mottar utmärkelse från Indexator Rototilt Systems

Bolaget har utsetts vinnare av Leverantörspriset för direkt material 2013.
Vinnare av Indexator Rototilt Systems pris "Best Supplier of the Year" 2013 blev Tube Control AB, leverantör av direkt material. Priset delades ut i samband med ett leverantörsbesök hos Tube Control i Skärholmen, Stockholm och motiveringen löd:

"Tube Control AB har blivit utsedd till årets leverantör av direkt material. Tube Control levererar främst ventiler och elspolar. De har under året utmärkt sig genom att leverera komponenter med mycket hög kvalitet och med en stark strävan att jobba med ständiga förbättringar internt men även tillsammans med Indexator."

- Vi blev väldigt glada och stolta, berättar Peter Johansson VD Tube Control, i ett pressmeddelande.

Tube Control har varit leverantör till Indexator Rototilt Systems sedan tillverkningen av tiltrotatorer startade, men har aldrig tidigare tilldelats utmärkelsen.

- Priset är en bekräftelse på det arbete som vi lagt ner senaste året med att jobba med ständiga förbättringar och Lean, avslutar Lars Arousell Försäljningschef på Tube.

Hos Indexator han man tydligt märk av det arbete som Tube lagt ner på att förbättra rutiner och skapa tydligare struktur.

- Tube Control får priset för sin höga kvalitet och sitt aktiva förbättringsarbete, meddelar Anders Lindberg, Inköps- och logistikchef på Indexator Rototilt Systems AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063