23948sdkhjf

Ägarbyte i CNC Plåt

Åke Sjöblom säljer nu företaget till sonen Johan Sjöblom.
CNC Plåt i Västervik byter ägare och efter 43 år lämnar Åke Sjöblom över till sonen Johan Sjöblom.

- Jag är både glad och stolt att få lämna över VD skapet till Johan. Under alla dessa år har jag känt ett stort ansvar för våra medarbetare och kunder känner att detta var den absolut bästa lösningen för CNC Plåt och dess personal, säger Åke Sjöblom i ett pressmeddelande.
CNC Plåt är ett modernt företag som med hög grad av automatisering från konstruktion av komplexa plåtkonstruktioner till leverans av kompletta produkter. Företaget arbetar inom ett antal olika branscher, exempelvis byggindustrin samt tillverkningsindustrin.

Förberedelser för ägarbytet har pågått de senaste fyra åren, målet har varit att skapa en processorienterad organisation som tar ett stort eget ansvar. Tidigt i processen anställdes även en produktionschef som idag styr den dagliga verksamheten.

Investeringar
Företaget har under de senaste åren investerat en hel del i både maskiner och lokaler, ett omfattande kompetensutvecklingsprogram har genomförts, där även kunder och leverantörer deltagit. Detta helt i linje med företagets strävan att ständigt förbättras, vilket resulterat i nya kunder och en ökad omsättning.

- Under de senaste årens utveckling och förändring av företaget, har jag känt mig helt säker på att detta är rätt, så det är med stor glädje som jag tar över som VD. Jag kommer fortsättningsvis vara sälj och marknadsansvarig så där blir det ingen förändring avslutar Johan Sjöblom.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094