23948sdkhjf

Ny samarbetspartner till Elmia Automation

Hydraulik- och Pneumatikföreningen arrangerar konferens under ämnet ”Automation för svensk konkurrenskraft”.
Elmia Automation har skrivit avtal med ännu en samarbetspartner, Hydraulik- och Pneumatikföreningen, HPF. Avtalet innebär att HPF kommer att hålla en teknikkonferens i anslutning till Elmia Automation i maj.

– Flera av våra medlemmar ställer ut på Elmia Automation och då är det naturligt för oss att ha ett samarbete där våra medlemmar finns, säger Mats Holme, vVD för HPF, i ett pressmeddelande.

Automation för svensk konkurrenskraft
”Forum för drivkraft” är namnet på HPF:s återkommande teknikkonferens som 2014 arrangeras 5 maj i anslutning till Elmia Automation. ”Automation för svensk konkurrenskraft” är det övergripande temat, och två av de hittills bokade talarna är Charlotte Brogren, generaldirektör för Vinnova, och Stefan Hyttfors, trendanalytiker och prisad föreläsare om framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling.

– Teknikkonferensen är en satsning från oss för att få tillfälle att träffa de större kunderna och berätta om branschen och hur vi ser på framtiden för svensk tillverkningsindustri. Då kan vi också presentera en del av innehållet i mässan, som de kan passa på att besöka dagen efter. Så konferensen passar väldigt bra ihop med Elmia Automation, säger Mats Holme.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109