23948sdkhjf

Duroc Machine Tool tar över agenturer

Bolaget tar nu över agenturer för plåtbearbetningsmaskiner och kapmaskiner.
Duroc Machine Tool har övertagit agenturerna för Euromac plåtbearbetningsmaskiner och MEP kapmaskiner.

Euromac Spa är lokaliserade i Formigine i Italien. Företaget grundades 1986 och har sedan dess varit mycket innovativa inom sina maskinsegment med ett stort antal patent, många av dessa fortfarande gällande.

Maskinprogrammet består av plåtbearbetningsmaskiner så som CNC stansmaskiner, vertikala bockmaskiner samt hörnklippmaskiner med fast eller ställbar vinkel.

- Euromacs produkter blir ett naturligt komplement till vårt produktprogram inom plåtmaskiner, säger Michael Håkansson, produktansvarig för plåtsidan hos Duroc Machine Tool, i ett pressmeddelande.

MEP Spa har huvudkontor i Pergola, Italien. Företaget har tillverkat kapmaskiner för metallsågning sedan 1964. Med sina 250 anställda tillverkar MEP kapmaskiner av både band- och klingtyp för stål och lättmetall i mer än 70 olika modeller.

Om Duroc Machine Tool
Duroc Machine Tool AB ingår i industrigruppen Duroc som är noterad på Nasdaq OMX Stockholm. Bolaget är en av Skandinaviens och Baltikums största leverantörer av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin.
Duroc erbjuder ett 60-tal internationellt kända varumärken och är verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093