23948sdkhjf

SKF mottar prestigefylld utmärkelse från Fiat

Fiat har utnämnt SKF till bästa kvalitetsleverantör.
SKF har fått det prestigefyllda Fiat Qualitas Award som bästa kvalitetsleverantör. Utmärkelsen delas ut till Fiats bästa leverantörer och ger ett erkännande till företag som starkt bidragit till att öka kvalitet och värde till Fiats fordonsutveckling.

- Detta är en mycket prestigefylld utmärkelse. Det är verkligen inspirerande och visar att vi levererar rätt värde. Vårt samarbete går tillbaka mer än hundra år i tiden och det bygger på tillit och delade erfarenheter. Ett ytterligare bevis på vårt starka samarbete, utöver den här utmärkelsen, är det avtal som nyligen träffades om att leverera produkter till Fiats nya plattform X-UV, säger Tryggve Sthen, President, SKF Automotive, i ett pressmeddelande.

Nya avtal
SKF utsågs nyligen till att leverera SKF hjullagerenheter till fyra olika Fiat- och Jeepmodeller på den nya plattformen X-UV. Avtalen förväntas tillsammans vara värda cirka 1 miljard kronor.

Tillverkningen av hjullagerenheterna startar i slutet av 2014 vid SKF:s fabrik i Airasca i Italien, och 2016 utökas den till SKF:s fabrik i Cajamar i Brasilien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095